» » » FORBO MONEL FLOORCARE

FORBO MONEL FLOORCARE

10.25

SKU: forbo-monel-floorcare Categorie:

Product omschrijving

Forbo monel 1 liter is te gebruiken op Marmoleum, Marmoleum click, Novilon, Novilon professional.

Waterverdunbaar en op basis van natuurlijke grondstoffen.

Schoonmaak en Onderhoud :

Simpel en efficiënt Forbo vloeren hebben een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Stofwissen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken. Het vloeroppervlak wordt beschermd door het aanbrengen van een Monel film. Deze film zorgt voor minder aanhechting van vuil en wordt verwijderd bij de volgende reiniging. Bij regelmatig gebruik van Monel blijft het oorspronkelijke uiterlijk van de vloer behouden.

Dagelijkse reiniging Verwijder regelmatig stof en los vuil met een stofwisser of zachte bezem. Verwijder vlekken met Monel en een licht vochtige mop of vloerwisser.

Periodieke reiniging:

Verwijder losliggend stof en vuil met een stofwisser. Reinig de vloer met Monel en een mop of vloerwisser. Gebruik 0,25 l Monel / 10 l water. Laat de vloer na het aanbrengen van de Monel drogen.

*Bij Marmoleum click het gebruik van overmatig vocht vermijden om vochtindingeing via de naden te voorkomen.

Incidenteel onderhoud:

Als uw vloer er na lang en intensief gebruik niet meer als nieuw uit ziet, kunt u de vloer als volgt herstellen: Schrob de vloer met Monel en een schrobborstel (0,25 liter Monel per 10 liter water). Neem het vuile water op met een trekker en mop of waterzuiger. Mop na met schoon water en laat de vloer drogen. Breng Monel zeepfilm aan met de mop (0,25 l Monel / 10 l water). Laat de vloer drogen.

* Bij Marmoleum click spaarzaam met vocht omgaan en de vloer direct na het schrobben drogen. Dit voorkomt vochtindining in de naden.