» » » Rubio Monocoat Soap 1 liter naturel

Rubio Monocoat Soap 1 liter naturel

20.95

Product omschrijving

RUBIO MONOCOAT SOAP

De Rubio Monocoat Soap is een onderhoudsmiddel dat wordt gebruikt om vloeren te reinigen. Rubio Monocoat is een aanvullend product op de Rubio Monocoat Oil Plus. De Rubio Monocoat Soap zorgt voor een mat resultaat. Voor een glanzend resultaat gebruikt u de Rubio Monocoat Soap Satin.

RUBIO MONOCOAT SOAP GEBRUIKSAANWIJZING

Onderhoud uw vloer 1 keer per week met de Rubio Monocoat Soap. Voor dat u de Rubio Monocoat Soap aanbrengt is het van belang dat uw vloer is ontdaan van stof. Vul een emmer met water (10 liter) en voeg daar de Rubio Monocoat soap bij (0,15 liter). Vervolgens vult u een tweede emmer met zuiver water.

Voor het aanbrengen van de Rubio Monocoat Soap gebruikt u een mop. Dompel deze in de emmer met Rubio Monocoat Soap en wring de mop goed uit. Wanneer u hiermee een gedeelte van de vloer heeft gehad spoelt u de mop om in de emmer met zuiver water. Vervolgens maakt u de mop opnieuw nat in de emmer met Rubio Monocoat Soap en gaat u verder met het volgende gedeelte van de vloer. Dit herhaalt u tot u de hele oppervlakte hebt gehad.

Na dat u de vloer heeft behandelt met Rubio Monocoat Soap laat u hem ongeveer 30 minuten drogen