» » » Lecol Wax Remover OH 34 : speciaalreiniger

Lecol Wax Remover OH 34 : speciaalreiniger

16.10

Product omschrijving

Met Lecol Wax Remover OH34 kan u gemakkelijk oude was-, vet- en vuillagen verwijderen. Ook verwijdert het stevige vlekken. Wat maakt de Lecol Wax Remover OH34 nou beter dan een standaardreiniger? Deze vraag is snel beantwoord: Lecol Wax Remover OH34 dringt dieper door in het vloeroppervlak waardoor er een diepere, intensievere reiniging plaatsvindt. Lecol Wax Remover OH34 is geschikt voor alle vloeren die bestand zijn tegen oplosmiddel.

Lecol Wax Remover OH34 gebruiksaanwijzing

U kunt de Lecol Wax Remover OH34 grondreiniger of als tussendoorreiniger. Bij een grondreiniging verdeelt u de Lecol Wax Remover OH34 gelijkmatig over de vloer. Na een korte inwerking kan u de vloer bewerken met een schrobber of reinigingmachine met een pad. Hierna is de vloer nog een beetje vochtig. Vervolgens dient u de vloer af te nemen met een doek. Wilt u de vloer tussendoor reinigen? Dan doet u precies hetzelfde alleen bedrenkt u de doek licht met Lecol Wax Remover OH34. De vloer kan vervolgens onderhouden worden door na de grondreiniging met Lecol Wax Remover OH34, Lecol StepStop OH36 of Lecol Power Wax OH35 goed op de droge ondervloer uit te boenen.

Lecol Wax Remover OH34 waarschuwing

Lecol Wax Remover OH34 eigenschappen

Het materiaalverbruik als grondreiniger is afhankelijk van de hoeveelheid vuil op de vloer. Het gemiddelde verbruik is ca. 2-4 liter Lecol Wax Remover OH34 voor 100m². Gebruikt u Lecol Wax Remover OH34 als tussendoorreiniger? dan is het materiaalverbruik iets minder. Namelijk: 200-400 ml voor 100 m².