» » » Lecol StepStop OH36 : vloeibare anti-slip was

Lecol StepStop OH36 : vloeibare anti-slip was

18.30

SKU: lecol-stepstop-oh36-vloeibare-anti-slip-was Categorieën: , ,

Product omschrijving

Lecol StepStop OH36 toepassing

Met Lecol StepStop OH36 kunt u uw vloer reinigen, onderhouden en beschermen tegen vuil. Het product bevat een hoogwaardige oplosmiddelhoudende speciaalwas dat zorgt voor een antislipwerking. Lecol StepStop OH36 geeft een mooie glans en is makkelijk uit te boenen. Lecol StepStop OH36 is geschikt voor alle vloeren die oplosmiddel bestendig zijn, zoals parket- en houten vloeren, linoleum en steenhout.

Lecol StepStop OH36 gebruiksaanwijzing

De grond dient eerst gereinigt te worden met Lecol Wax Remover OH34 of Lecol Intense Cleaner OH27. Wilt u een wekelijkse behandeling? dan kan u dit het beste doen met Lecol Wax Clean OH32. Vervolgens de Lecol StepStop OH36 met een bedrenkte doek, verstuiver of een speciale wasverdeler opbrengen op een droge vloer. Bij het tussendoor reinigen is het de bedoeling dat u de vloer met Lecol StepStop OH36 heel dun besproeit en dan direct met poetsmachine, voorzien van een fijne pad, gaat boenen totdat er een mooie glans ontstaat.

Het behandelen van uw vloer met Lecol StepStop OH36 wordt 2-5 maal per jaar toegepast, afhankelijk van de gebruiksintensiviteit. Nadat de vloer behandeld is met Lecol StepStop OH36 duurt het ongeveer 30 minuten om volledig te drogen.

Lecol StepStop OH36 waarschuwing

Bij gebruik van dit product ontstaan licht ontvlambare dampen. Open vuur, roken en hete lampen worden daarom ook ten strengste afgeraden. Goede ventilatie in de ruimte is erg belangrijk. Daarnaast moeten elektrische apparaten die heet worden als ze aanstaan, op tijd uitgeschakelt worden zodat ze koud zijn als u de Lecol StepStop OH36 gaat gebruiken. Na gebruik de verpakking goed dicht doen en gesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Het is belangrijk dat u voorzichtig bent met het vernietigen van gebruikte doeken of pads.

Lecol StepStop OH36 eigenschappen

De normale hoeveelheid te gebruiken Lecol StepStop OH36 is na grondig schoonmaken 1-2 liter per 100m². Lecol producten altijd in de originele verpakking gesloten bewaren.