» » » Lecol Intense Cleaner OH27 : geconcentreerde ontvetter / wasverwijderaar

Lecol Intense Cleaner OH27 : geconcentreerde ontvetter / wasverwijderaar

10.75

Product omschrijving

Lecol Intense Cleaner OH27 toepassing

Lecol Intense Cleaner OH27 reinigt de de vloer intensief en is tevens een ontvetter/wasverwijderaar. Dit product is geschikt voor alle met natuur-olie, hardwax-olie en UV-olie behandelde parket- en houten vloeren. Ook kunt u Lecol Intense Cleaner OH27 buiten gebruiken om uw terras te reinigen. Lecol Intense Cleaner OH27 verwijdert de waslagen van met was behandelde parketten. Ook verwijdert het vuil van de vloer, dit product moet met water verdunt worden.

Lecol Intense Cleaner OH27 Gebruiksaanwijzing

U brengt de Lecol Intense Cleaner OH27 aan met een lichtvochtige doek of borstel op de vloer. Eerst met water verdunnen; 1 liter Lecol Intense Cleaner OH27 op 4 liter water, OF 1 liter Lecol Intense Cleaner OH27 op 2 liter water. Dit is afhankelijk van hoeveel u wilt gebruiken. Voor particulieren wordt 4 liter aangeraden en voor professionelen 2. Korte tijd laten intrekken en vervolgens het vuil en wasresten afnemen met doeken. Nadweilen dient altijd met zuiver water gedaan te worden. Na drogen dient een nabehandeling gedaan te worden met Lecol Conditioner OH25 bij geoliede vloeren, en bij gewaste vloeren Lecol OH39. Gebruikt u Lecol Intense Cleaner OH27 op uw terras? dan dient de behandelde vloer nabehandeld te worden met Lecol Buitenolie OH93.

Lecol Intense Cleaner OH27 waarschuwing

Dit product bevat zeep, anionische en niet-anionische tenside, bindmiddel en geurstoffen. Buiten bereik van kinderen houden en Lecol Producten altijd in originele verpakkingen gesloten bewaard houden. Ook vorstvrij!

Lecol Intense Cleaner OH27 eigenschappen

Lecol Intense Cleaner OH27 werkt als intensieve reiniger, ontvetter/wasverwijderaar en terrascleaner, de te gebruiken hoeveelheid is afhankelijk van de toepassing en de gebruiksintensiviteit. U gebruikt Lecol Intense Cleaner OH27 1-2 keer per jaar, afhankelijk van de vervuilingsgraad.