» » » Dumby Groen Polish Lak

Dumby Groen Polish Lak

19.40

Product omschrijving

Voorheen was dit Dumby Polish Lak Groen.

Dumby polish voor gelakte houten vloeren is een oplosmiddelvrij product voor uw gelakte vloer. Het reinigt en beschermt uw vloer en maakt het weer als nieuw. Het geeft uw vloer weer een mooie maate slijtbestendige en antislip beschermlaag. Het zal kleine krasjes en beschadigingen opvullen. Deze Dumby Polish voor gelakte houten vloeren heette voorheen Dumby Groen.

Dumby Polish Lak gebruiksaanwijzing

Heeft u een oudere voer? Dan adviseren wij u om voor de behandeling met Dumby Polish Lak uw vloer te behandelen met Dumby Intensiefreiniger. Dit product zorgt er voor dat uw vloer gereinigt en ontvet wordt. De gebruiksaanwijzing van dit product kunt u vinden op onze site. Dumby Polish Lak droogt het snelst wanneer de te bewerken ruimte een temperatuur heeft van minimaal 18 graden. U behandeld de vloer baan voor baan, net zoals bij de Dumby Rood Lak Finish. U brengt Dumby Groen Lak Polish aan met bij voorkeur een Dumby Polishmop of een Dumby Pluisvrije doek.

Dumby Polish Lak eigenschappen

U gebruikt 1 liter Dumby Polish Lak per 40 m². U brengt dit product 2 tot 3 keer per jaar op uw vloer aan. Voor de dagelijkse onderhouding raden wij u aan om Dumby Reiniger voor gelakte houten vloeren te gebruiken.